Inbetalning av andelsbelopp

Här finns information om hur man går tillväga för att bli medlem i föreningen.

Inbetalning av andelsbelopp

Inläggav Svempa » 25 jan 2007 16:30

En andel i föreningen innebär att man erlägger 10 000 kr kontant, alternativt donerar aktier till motsvarande värde (se stadgarna för närmare detaljer och villkor). Du betalar helst insatsen till Nordnets bankgiro 5024-9135 och märker då betalningen på ett sådant sätt så att kassören kan se att det är just din inbetalning han ser som nya pengar på depån.

Vårt depånummer hos Nordnet ska givetvis anges, det är 6245617, och som märkning kan du ange ditt namn eller ditt "nick". Huvudsaken är att det går att koppla en viss inbetalning till en bestämd medlem!

Observera att efter tre års medlemsskap kan man begära utträde ur föreningen. I så fall återbetalas, om man så begär, 90% av aktuellt andelsbelopp, dock högst 9000 kr per andel. Den "avgift" man betalar för tre års medlemsskap uppgår följaktligen till 333 kr/år, förutsatt att andelen inte har minskat i värde.

Föreningen drivs helt ideellt, vilket innebär att allt arbete inkl förvaltningen sker helt utan ersättning och att alla utdelningar, reavinster och andra inkomster går till välgörande ändamål. Se stadgarna för vidare information.
Användarvisningsbild
Svempa
Site Admin
 
Inlägg: 605
Blev medlem: 02 jan 2007 17:38
Ort: Floda

Återgå till Hur blir man medlem?

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron