Registrering i forumet är första steget

Här finns information om hur man går tillväga för att bli medlem i föreningen.

Registrering i forumet är första steget

Inläggav Svempa » 25 jan 2007 16:24

Observera att det inte längre är möjligt att registrera sig direkt. På grund av att utländska spammare har registrerat sig och sedan skrivit otrevliga inlägg, vilket har framtvingat behov av övervakning och renhållning, måste numera registreringen godkännas av en administrator. Det innebär att du måste meddela din avsikt att registrera dig till svempa@energiminnesfonden.se. När det är gjort (och din ansökan godkänts) har du möjlighet att läsa och skriva inlägg i kategorin "Frågan är fri" och ta del av eventuella andra öppna delar av diskussionssidan (kan variera över tiden).

Vill du sedan gå vidare och bli fullvärdig medlem i den ideella föreningen "Energifonden till Adolf Lundins minne" klickar du på "Användargrupper". Då visas de användargrupper som finns, du väljer "Medlemmar" och följer sedan anvisningarna. Skicka gärna också ett mejl till svempa@energiminnesfonden.se där du meddelar att du vill bli medlem. Din anmälan blir då snabbare behandlad, och du blir tilldelad ett medlemsnummer direkt.

Slutligen fullgör du ditt åtagande som medlem i föreningen genom att betala andelsbeloppet 10000 kr (efter minst tre års medlemskap kan du gå ur föreningen och om du så vill även begära återbetalning av 90% av aktuellt andelsbelopp, dock högst 9000 kr per andel, se stadgarna för mer detaljer) till Nordnets bankgiro 5024-9135 med angivande av vårt depånummer 6245617. Märk dessutom betalningen på ett sådant sätt, t ex med ditt namn eller din signatur, att kassören kan se att det är just din inbetalning han ser som en depåtransaktion.
Användarvisningsbild
Svempa
Site Admin
 
Inlägg: 605
Blev medlem: 02 jan 2007 17:38
Ort: Floda

Återgå till Hur blir man medlem?

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster

cron